Servicii de tractare

Recent am avut de facut un drum foarte lung, pentru mine. In mai putin de 15 ore am facut aproape 1000 de km cu masina unui prieten. Pe drum inspre Arad nu am avut parte de nici un incident dar in minunatul orasel din apropiere de granita m-a lovit si ghinionul. Se pare ca masina, fiind destul de batrana nu era pregatita de acest drum din prima, mai ales ca nu a vizitat un service auto de ceva vreme. Din ce am inteles ulterior a fost o mica problema cu placutele de frana si astfel am fost nevoit sa ma opresc la marginea drumului in asteptarea unui ajutor. Fiind in era in care gasesti cam orice pe internet daca ai un dispozitiv suficient de destept pentru o cautare rapida de pe drum am cautat Tractari auto Arad pentru ca nu mai aveam mult, vreo 20 de km cred. Am apelat la un astfel de serviciu sa nu fiu nevoit sa imi abandonez masina si sa continui drumul cu trenul sau cu alt mijloc de transport, mai ales ca nu eram eu proprietarul acestui autovehicul. In 20 de minute a ajuns echipa de la tractari, cu platforma, tot echipamentul, m-au pus in masina si hopa sus pana la urmatorul service. Stateam apoi si ma gandeam de ce oare in zona respectiva este atat de dezvoltat acest serviciu? Pai raspunsul este simplu, traficul din zona Aradului este destul de intens si se intampla des ca din 15.000 de masini zilnic sa se intample cate un "incident", mai ales cei care se grabesc peste granita. Cand un om are de respectat un termen nu cred ca este dispus sa lase masina pe marginea drumului in plata celui de sus. Le multumesc celor de la serviciul de tractari pentru promptitudine, mai ales ca nici nu au taxat mult pentru drumul facut. Facand o comparatie cu un serviciu de tractari din zona in care locuiesc in mod normal nivelul de calitate este considerabil ridicat in Arad. Aici vin foarte greu, taxeaza mult si de cele mai multe ori nici nu sunt complet echipati pentru a interveni in caz de incidente minore. Dar cu toate astea inca nu vad nicaieri un serviciu de asistenta mobila 24 din 24 cu privire la reparatii mecanice pe loc. Oare de ce? Poate se gandesc la asta si cei de la serviciul de tractari din Arad.

19 comentarii:

  1. o singura data am avut nevoie de un serviciu de tractare si nu a putut sa ne ajute sa scoatem o masina joasa din nisip, tot cu grinzi si impins am reusit

    RăspundețiȘtergere
  2. odata am ramas impotmolit in noroi, n-am reusit sa ies de acolo si trei ore in continuu m-am tot chinuit.

    pana la urma am chemat un prieten sa ma ajute, ca altfel nu ieseam de acolo nici astazi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare foarte util insa poate fi prestat , cum bine ai zis, in zone cu tranzit mare , unde se intampla mai des astfel de incidente.

    RăspundețiȘtergere
  4. De mult nu am mai auzit si pareri bune despre astfel de servicii... Nu am avut niciodata nevoie, insa multi au spus ca mai bine faci orice altceva decat sa suni la tractari! Am auzit ca pt 6 km s-a platit pana la 150 de lei...hm....cam mult zic eu...se profita grav rau

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu sunt servici de tractari profesionale pentru ca nu sunt autostrazi, ma refer la autostrazi nu centuri ce avem noi. Cand vor fi autostrazile gata vor fi si servici specializate de tractari pentru ca pe autostrazi nu poti sa tractezi asa de capul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. e bine de stiut, dar sper sa n-am nevoie

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai este scump pentru ca inca nu exista concurenta :)

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am apelat niciodata pana acum, dar m-ar interesa pretul cum se calculeaza. Per kilometri sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  9. In domeniul tractarilor auto cel mai bine este sa apelam la specialisti ca am facut eu greseala sa ma zgarcesc la bani si era sa imi fac masina praf!

    RăspundețiȘtergere
  10. Traficul din zona Aradadului seamana cu traficul din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Traficul din Romania e sub oric ecritica in Romania. In ceea ce priveste drumurile situatia e diferita. Avem drumuri bune in sudul tarii(2 autostrazi) si proaste in rest:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mare curaj ai avut sa pleci cu masina asa la drum,fara sa o verifici.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai avut noroc ca te aflai prin zona Aradului,ca altfel aveai de asteptat cel putin o ora.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cel mai bine este sa iti faci o verificare amanuntita a masinii cand pleci la un drum mai lung.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt foarte utile astfel de servicii.Am auzit ca pretul pentru servicii de tractare este destul de mare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu am folosit o singura data si nu am fost multumit. Nu au grija deloc de masina ta m-am trezit cu zgarieturi iar cand am intrebat au spus ca nu ei sunt de vina... neseriozitate!

    RăspundețiȘtergere
  17. Tractari auto in Iasi si in tara non stop la preturi accesibile

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!