Credite

Piata de credite bancare a scazut in ultima vreme foarte mult avand in vedere ca puterea de cumparare a scazut si ea destul de semnificativ. Nu poti compara ce cumparai cu 50 de lei acum 5 ani si ce poti cumpara acum cu 50 de lei. In schimb nevoile personale au ramas aceleasi, dorintele la fel si se cauta solutii pentru stimularea pietei bancare.

Cu privire la stimularea pietei bancare marii jucatori ai pietei ai inceput sa scada dobanzile anuale efectie (DAE) sa vina in fata consumatorilor cu dobanzi mai mici, comisioane directionate spre 0 si diverse oferte cu privire la rambursarea creditului.

Majoritatea creditelor contractate in Romania sunt cele de nevoi personale si multi aleg sa isi faca acest credit direct la banca cu care lucreaza sau unde are cardul de salariu. Un lucru care nu este neaparat rau, cu cat esti un client mai vechi cu atat banca iti va face o oferta mai buna. Totusi nu trebuie sa ramanem mereu langa aceeasi banca, poate ca uneori am fost obligati sa facem acest lucru fara sa avem o alegere cu privire la bancile in care avem incredere.

Trebuie avut in vedere ca nu de cele mai multe ori iesi avantajos la banca la care ai cardul de salariu si nici nu este atat de indicat sa pleci urechea la reclamele facute de banci. Iti voi sugera situl www.credite.ro, un calculator de credite in functie de banca si iti da optiunea de a cauta cele mai bune optiuni de finantare si de creditare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!